Isa uit Slagharen zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Isa !

Hondenoppas adres Slagharen: Isa

Voor mijn lieve hondje Isa ben ik op korte termijn op zoek naar een vakantieoppas. Ze is een klein middelmaatje, een onherleidbare kruising, van 7 jaar. Isa is een ontzettend lieve en gevoelige hond. Ze is haar leven begonnen in Bulgarije, hierdoor is ze angstig voor vreemden, en soms ook voor vreemde situaties. Ze heeft hier enorme stappen in gemaakt, maar het begin met onbekende mensen blijft lastig voor haar. We hebben inmiddels 2 lieve oppassers gevonden waar Isa gelogeerd heeft (die deze zomer niet op kunnen passen), en zij hebben ons verteld dat zodra wij weg zijn, Isa erg snel bijdraait.

Zodra ze ontspant is ze erg lief, aanhankelijk, en kan ze heel speels en energiek zijn. Ze wil alles heel graag goed doen en kan onzeker zijn over wat er van haar verwacht wordt. Dan is het fijn als er iemand bij haar is die rust uitstraalt, geduldig is, en probeert te begrijpen wat er in haar koppie omgaat. En ook laat merken dat ze het goed doet.

Zou jij het zien zitten om op Isa te passen? Momenteel zijn we op zoek naar iemand die het liefst van donderdag 11 juli in de avond, tot en met dinsdag 16 juli op haar wil en kan passen. Ook als je dan niet kunt, maar het je wel aanspreekt voor een ander moment, hoor ik het graag!

Groetjes,
Danja

Plaatsingsdatum: 5 Juli 2024

Hondenras

  • Kleine middelmaat, onherleidbare kruising

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Slagharen (7776XD)
Provincie Overijssel
Buurt Hondenoppas werk Slagharen-Kern
Naam hond Isa
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Ja
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Ja

Gebruiker

Beantwoorde berichten 50%
Gemiddelde reactietijd 5 maanden
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Juni 2020
Laatst bijgewerkt Juli 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Danja je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Slagharen?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Slagharen, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Slagharen?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!