Noah uit Loenen (Apeldoorn) zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Noah!

Hondenoppas adres Loenen (Apeldoorn): Noah

Hi! Wij zijn Stef en Monika (Wonend in Loenen) en zijn i.v.m. onze vakantie rond 24 t/m 31 augustus opzoek naar een leuke oppas voor onze hond Noah.

Noah is een teefje van 1 jaar oud, en een mix van een Berner Sennenhond en Friese Stabij. Ze is een vrolijke en vooral een hele lieve dame, houdt enorm van knuffelen, aandacht, wandelen en met de bal spelen. Noah is over het algemeen een vrij rustige hond, wel vind ze het enorm leuk als ze nieuwe mensen leert kennen en kan daardoor ook best energiek zijn. Desondanks, luistert ze wel goed, komt ze graag bij je liggen, en is ze gezien haar leeftijd nog vrij speels. (ze hapt niet en haalt ook niet uit, wel brengt ze je de bal die je uiteraard moet gooien).

Wij zijn vooral opzoek naar een liefdevol onderkomen voor Noah, het liefst zonder jonge kinderen (Mijn neefjes komen regelmatig langs, maar Noah is daar nog iets te lomp voor en vinden wij dit voor nu een risico). Verder kan Noah goed loslopen (alleen in het bosgebied), maakt ze goed contact met andere honden en vooral de baasjes (ze wilt dan geaaid worden) maar bovenal, is ze een grote knuffelkont.

Het lijkt ons fijn om in contact te komen met een oppas in de buurt, die haar voor de periode in augustus kan opvangen, en stellen een eerste kennismaking ook zeer op prijs.

Wie weet, tot gauw!

Stef, Monika en Noah



Plaatsingsdatum: 27 Juni 2024

Hondenrassen

  • Berner Sennenhond
  • friese stabij

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Loenen (Apeldoorn) (7371CB)
Provincie Gelderland
Naam hond Noah
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Nee
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 17 minuten
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Juni 2024
Laatst bijgewerkt Juni 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Monika Niemczyk je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Loenen (Apeldoorn)?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Loenen (Apeldoorn), dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Loenen (Apeldoorn)?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!