Zina Nina uit Bocholtz zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Zina Nina!

Hondenoppas adres Bocholtz: Zina Nina

Zeer gehoorzame lieve honden, kunnen samen in 1 grote Bench. Zo zijn ze opgevoed/opgegroeid slapen samen, zeer gemakkelijk indien je weg moet samen in Bench zetten en ze zijn direct gewend/rustig. Worden ze te actief in huis dan ook op deze manier aangeleerd rustig bijvoorbeeld te krijgen indien nodig ze blijven wel een actief ras en houden van spelen. Zijn baasgericht, houden van wandelen, niet zo zeer van regen wel droog weer, slapen graag bij je, knuffelen en kunstjes doen ze ook, als jij gaat slapen gaan zij ook slapen. Ze houden van kinderen en zijn erg nieuwschierig naar je activiteiten in huis. Bijvoorbeeld stofzuigen komen ze graag kijken alles gewend, geen enkel probleem verder ook met andere honden eerder onderdanig, gelieve oppassen met dominante honden dat ze niet bang worden.

Ik ga voor werk 1 week na Dubai, normaal gesproken neem ik mijn honden mee op reis in een Bench/vliegtuig etc ze zijn daarin super gehoorzaam 1-2 jaar oud maar gedragen zich super. Dubai kunnen ze niet meereizen helaas vandaar deze oproep. Kun je ons uithelpen? Neem zsm contact op!

Bevalt het je, dan zullen we je vaker mogelijk vragen voor een oppasservice

Plaatsingsdatum: 23 Juni 2024

Hondenras

  • Sheltie

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Bocholtz (6351GD)
Provincie Limburg
Naam honden Zina Nina
Aantal honden 2
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Bij hondenoppas thuis
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Honden gewend aan kinderen: Ja
Honden gewend aan katten: Ja
Honden gewend aan honden: Ja
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

Lid sinds Juni 2024
Laatst bijgewerkt Juni 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Romy je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Bocholtz?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Bocholtz, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Bocholtz?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!