Loki uit Apeldoorn zoekt een hondenoppas

Hallo, ik ben Loki!

Wij (Leo en Nathalie) zoeken een lieve hondenoppas voor de vrijdagmiddag en begin van de avond tot uiterlijk 20:00 uur. In de toekomst, als het goed gaat, willen we graag dat Loki van vrijdag op zaterdagochtend blijft logeren.

Loki is een mini labradoodle die bijna 4 maanden oud is. Ze is al zindelijk, maar heeft een enkele keer nog een zenuwplasje als ze net iets spannends heeft gedaan. Ze is gewend aan contact met vreemde mensen en honden. Ze vindt dit spannend, maar ook ontzettend leuk.

Het is fijn als je een beetje ervaring hebt met puppy's, want ze vraagt wel iets meer aandacht dan een rustige volwassen hond. Ze is gewend om slaapjes in de bench te doen en accepteert dit goed. Ze speelt graag met je handen, maar vanwege de scherpe puppy tandjes mag dit natuurlijk niet.

Ze blaft bijna niet en ze kan ook goed zelfstandig spelen. Ze is ongelooflijk schattig. Ze vindt het leuk om aandacht te krijgen, maar ze eist het niet. Je kunt prima je eigen ding doen om haar heen en daarnaast moet ze natuurlijk veel slapen als puppy ;-)

Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag. We horen snel van je te horen!

Plaatsingsdatum: 19 September 2024

Hondenras

  • Labradoodle

Samenvatting

Woonplaats Hondenoppas werk Apeldoorn (7323RL)
Provincie Gelderland
Naam hond Loki
Aantal honden 1
Geslacht hond(en) Teef
Oppaslocatie: Geen voorkeur
Soort hondenoppas gezocht: Hondenoppas
Hond gewend aan kinderen: Ja
Hond gewend aan katten: Nee
Hond gewend aan honden: Nee
Hond geholpen: Nee

Gebruiker

E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds September 2024
Laatst bijgewerkt September 2024
Laatste keer ingelogd

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Nathalie & Leo je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Apeldoorn?

Wij hebben het meest complete aanbod van hondenoppas adressen door heel Nederland. Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Apeldoorn, dan is de kans groot dat je dit op Hondenoppas.nl gaat vinden!

U zoekt een hondenoppas in Apeldoorn?

Direct naar de hondenoppas zoeken pagina!