Hondenoppas Matthijs uit Rotterdam

Hallo, ik ben Matthijs!

Hondenoppas Rotterdam: Matthijs

Mijn naam is Matthijs, woon in Rotterdam en ben 56 jaar. Mijn hoogst genoten opleiding is een Post-HBO Bedrijfskunde. Hobby’s zijn fitness, fietsen, zeilen en wandelen. Ik ben alleenstaand en heb geen kinderen en huisdieren.

Wij hebben altijd honden gehad in de familie. Van één zelfs een nestje. Na de middelbare school vlogen wij uit om elders te wonen/te studeren. Mijn ouders hadden toen besloten geen honden meer te nemen. Dat vond Ik jammer en mis het nog altijd. Verder wil ik graag mensen helpen die voor de hond tijdelijk onderdak zoeken. Ik kan met veel honden omgaan. Vind het leuk om met ze te spelen, wandelen en overal naar toe te gaan. Ik heb ervaring met oppassen. Ik laat ook voor iemand die niet goed ter been is de hond uit. Dat doe ik zo’n 2-3x keer per week met veel plezier.

Ik woon in een 3 kamer appartement in Rotterdam Noord in de wijk het Oude Noorden op de 4de verdieping. Het Ouden Noorden is een rustige wijk waar weinig gebeurt met winkels vlakbij. De wijk heeft een mix van koopwoningen en sociale woningbouw. Dat is beleid vanuit de Gemeente geweest om de wijk leefbaarder en aantrekkelijker te maken om in te wonen. De wijk is redelijk goed te bereiken. Het ligt aan de Rijksweg (A20). Voor noodgevallen zijn er vier dierenklinieken in de buurt . In het algemeen wordt de hond niet langer dan 2 uur alleen gelaten en minimaal 3x uitgelaten. Aan het begin van de avond wil ik ook nog wel eens een wandeling maken. De hond komt zeker aan voldoende beweging.

Voor de hond is er in Rotterdam wel wat te doen. Ervaring op doen in de grote stad (oa tram, bus en trein). Het Kralingse bos met kinderboerderij, hertenkamp en zwemgelegenheid. 'Rondje Kralingse plas' is goed voor een wandeling van 1,5 uur en kennis maken met andere honden. In en om Rotterdam zijn er hondenspeeltuinen en losloopgebieden. We kunnen ook nog naar het strand bij de Hoek van Holland, Monster, ’s Gravenzande of Den Haag Kijkduin. In aangegeven periode mogen honden daar loslopen en lekker plonsen. Verder zijn nog veel meer leuke dingen te bedenken en gaat de hond dus overal mee naar toe, maar ook de nodige rust krijgt. Dus het is sowieso een gemiste kans!!

Halen en/of brengen behoort tot de mogelijkheid, maar daar reken ik reiskosten voor. Ik neem aan dat de hond wat speeltjes, riem/tuigje en mand mee krijgt. De hond mag vanaf 07.00 gebracht en kan tot 21.00 opgehaald worden. Een extra nachtje blijven is geen probleem (geen kosten aan verbonden). Graag wil ik nog weten of de hond allergie, speciaal voer heeft, medicijnen gebruikt en trap mag lopen.

Bij een verblijf van langer dan twee dagen behoren ondertekenen van een bruikleenovereenkomst en origineel Europees Paspoort tot mijn voorwaarden.

Voor de zomervakantie heb ik nog ruimte van:
- 16 juni t/m 29 juni
- 30 juni t/m 28 juli
- 11 augustus t/m 25 augustus
en natuurlijk voor de rest van het jaar

Hij/zij is van harte welkom en ik zie er naar uit om voor uw hond te mogen zorgen.

Groetjes en tot gauw, Matthijs

Contact met Matthijs

Samenvatting hondenoppas

Woonplaats Hondenoppas Rotterdam (3036)
Provincie Zuid-Holland
Wijk Hondenoppas Rotterdam Noord
Buurt Hondenoppas Rotterdam Oude Noorden
Ervaring als hondenoppas 0 - 1 jaar
Heeft zelf honden Nee
Heeft zelf katten Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Voorkeur oppaslocatie Bij hondenoppas thuis
Past op grote honden
Professionele hondenopvang Nee
Hondenuitlaatservice Nee
Leeftijd 56
Geslacht Man

Prijzen per hond

Per dag € 25
*Prijs is een indicatie. Neem contact op voor meer informatie.

Gebruiker

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 8 uur
E-mailadres Geverifieerd
Lid sinds Juni 2024
Laatst bijgewerkt Juni 2024
Laatste keer ingelogd

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Contact met Matthijs

Reviews

Nog geen reviews ontvangen.

0 Referenties

Wanneer Matthijs je heeft uitgenodigd om een referentie te schrijven, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.

In contact komen

Contact met Matthijs

Meld je aan en upgrade

Hoe werkt het?

  1. Hondenoppas Rotterdam zoeken

    Vind de beste hondenoppas in Rotterdam voor uw hond.
  2. Aanmelden

    Om te reageren heeft u een premium account nodig. Zoeken en een oproep plaatsen is gratis.
  3. Reageren

    Vervolgens kunt u direct met de hondenoppas in contact komen door op de contactknop in het profiel te klikken. Verdere afspraken maakt u zelf met de hondenoppas.

Hondenoppas werk Rotterdam

Ben jij op zoek naar hondenoppas werk in Rotterdam? Als hondenoppas kan jij je gratis aanmelden!